Какво да реши това Велико народно събрание, за какво е то.

...
Какво да реши това Велико народно събрание, за какво е то.
Коментари Харесай

Нинова: Радев печели време като бави втория мандат

" Какво да реши това Велико национално заседание, за какво е то. Какво ще променим, само че не желая да разясня, тъй като не знам какво тъкмо желаят сътрудниците от. Това сподели Нинова от коридорите на националното заседание, запитана какво мисли за предлагането на да се свика Велико национално заседание.

Всичко това, което се става в последните седмици, е най-жестокият удар по институциите, който се е случвал. Много съжаляваме, че никой не ни чу. Трябваше да се съберем всички, да излъчим значимите задания за България, да определим период и да направим надпартийно държавно управление, в което няма политически водачи, да го направляваме от Народното събрание и до момента най-малко на първо четене да сме разгледали бюджета. За нас най-важен си остава бюджетът ", разяснява Нинова.

" Всички тези техни записи, грозотии, които вадят, пречат на истинския процес, който трябваше да е бюджетът ”.

Очевидно първата и втората политическа мощ оставят приемането на бюджета според от това какво болшинство ще се излъчи. Отговорността е напълно на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година счита тя.

" бави доста втория мандат и не мога да схвана за какво. Вероятно печели време, с цел да се разпадне всякакво болшинство и да ръководи със служебния кабинет. Ролята на президента сега е да събере всички и да търси консенсус, а не да разединява ", уточни тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР